Τι κάνει η Άννα Βίσση ξανά στην Αμερική;

Η Άννα Βίσση ταξιδεύει με μεγάλη συχνότητα στην Αμερική. Εκεί άλλωστε ζει η κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τα δύο εγγόνια της. Αυτή τη φορά όμως ο λόγος του ταξιδιού της είναι επαγγελματικός. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις.

Σε μία από τις στάσεις του ταξιδιού της βρέθηκε και στο Σικάγο και εμφανίστηκε στοAfter Dark Party που διοργάνωσε το National Hellenic Museum, στο πλαίσιο του ετήσιου gala του.

Και το ταξίδι της συνεχίστηκε με επόμενο σταθμό τη Νέα Υόρκη όπου είχε συνάντηση με τα παιδιά από Intercollegiate Hellenic Society (IHS). Στη συνάντηση με τους Ελληνοαμερικάνους φοιτητές βρέθηκε και ο πρόερδός του IHS, Κώστας Γουρλάκης.

Στην πρωτεύουσα του κόσμου, η Άννα έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό live από το οποίο θα έχουμε σύντομα φωτογραφικό υλικό! Φυσικά, έχει καταφέρει να συνδυάσει σε αυτό το ταξίδι τη δουλειά με τη διασκέδαση και οι στιγμές που βιώνει είναι μοναδικές.

tlife.gr

 

loading...

Check Also

Ανατριχίλα: Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη μαθαίνει στον αέρα ότι ο γιος της καλεσμένης της είναι νεκρός

Σοκ στο Τούνελ… Για πολλοστή φορά στα είκοσι ένα χρόνια προβολής της εκπομπής, η ζωντανή …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *