Breaking News

Τζούλια, τι τελικά ανάβει τους άντρες στο κρεβάτι;

Τζούλια γεια σου. Με λένε Κλειώ, είμαι 26 χρόνων και εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρεία στην Πάτρα. Λόγω του ότι κατάγομαι από μια μικρή κωμόπολη έξω από την Πάτρα και ζούσα εκεί μέχρι τα 22 μου δεν μπορώ να πω ότι έχω και πολλές ερωτικές εμπειρίες. Εδώ και 10 περίπου μήνες έχω σχέση με έναν συνάδελφό μου και τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Είναι η τρίτη σοβαρή σχέση που κάνω και θα ήθελα φυσικά να κρατήσει. Οι προηγούμενες παρόλο που και οι δυο είχαν ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις κατέληξαν σε τραγωδία, κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι.

Για να καταλάβεις ένας από τους πρώην μου με είχε χαρακτηρίσει ψυχρή στο κρεβάτι και μου είπε ότι συχνά βαριόταν να κάνει σεξ μαζί μου. Και με τον άλλον δεν ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ξέρω ότι είμαι εγωίστρια και ότι στο κρεβάτι θέλω τα περισσότερα να τα κάνει ο άλλος. Ετσι θεωρώ ότι μου δείχνει ότι με θέλει. Από την άλλη δεν ξέρω και τι θα ήθελε κάθε φορά ο σύντροφός μου αφού οι περισσότεροι άντρες δεν λένε τι θέλουν και θέλουν να τα μαντεύει όλα ο άλλος. Είμαι λίγο μπερδεμένη αλλά θέλω αυτή η σχέση μου να κρατήσει.

Κλειώ, Πάτρα

Κλειώ, εμπειρίες μπορεί να μην έχεις αλλά από εγωισμό καλά τα πας. Τι σημαίνει θέλω να κάνει ο άλλος τα περισσότερα στο κρεβάτι γιατί έτσι δείχνει ότι με θέλει; Και αν και ο άλλος σκέφτεται έτσι, τι θα κάνετε; Τίποτα δεν θα κάνετε. Δεν ξέρω τι συνέβη στις προηγούμενες σχέσεις σου και μάλλον δεν έχει και πολλή σημασία. Αυτό όμως που πρέπει να κάνεις είναι να προσέξεις από εδώ και πέρα. Το ότι βέβαια μου έστειλες αυτό το mail και το ότι παραδέχεσαι ότι είσαι εγωίστρια είναι κάτι. Θα σου κάτι που το λέω κάθε φορά αλλά θα το λέω γιατί το πιστεύω.

Το σεξ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που θέλει να έχει μια καλή σχέση είναι δίνω και παίρνω. Ούτε μόνο δίνω ούτε μόνο παίρνω. Πάμε τώρα παρακάτω. Μου λες ότι δεν ξέρεις τι θέλει ο άλλος αφού δεν σου λέει. Πολλά μπορεί να θέλει, τα οποία μπορείς να τα μάθεις σε μια απλή και χαλαρή κουβέντα, στην οποία θα του πεις και τα δικά σου θέλω. Είπαμε δίνω και παίρνω. Οι άντρες βέβαια είναι λίγο πιο ξεκάθαροι στα θέλω τους στο κρεβάτι, οπότε μπορώ να σου πω τα βασικά που σίγουρα θα τα ξέρεις και εσύ αλλά..Γιατί ναι μεν τα ξέρουμε αλλά τι κάνουμε; Εννοείται ότι σε αυτά θα προσθέσεις και τα σέξι εσώρουχα, την ερωτική ατμόσφαιρα, ένα καλό μασάζ και τα σχετικά. Αλλά αυτά αφού υπάρχουν κάποια βασικά. Εχουμε λοιπόν και λέμε:

-Το να μιλάς βρώμικα είναι κάτι που ανάβει όλους τους φυσιολογικούς άντρες σε αυτόν τον πλανήτη. Το πόσο βρώμικα θα το ρυθμίσεις ανάλογα με τον παρτενέρ σου. Γιατί μερικοί γουστάρουν να ξεπεράσεις τα όρια και να γίνεις λίγο νταλικιέρης. Οι περισσότεροι όμως τη βρίσκουν και με απλές βασικές «βρωμιές», όπως φράσεις που περιέχουν τις λέξεις «υγρή», «σκληρός», «πιο βαθιά», «τελειώνω» και τα σχετικά, για να μην τα γράφουμε όλα. Φυσικά πρέπει να τα νιώθεις αυτά που λες. Γιατί αν δεν σου βγαίνει όλο αυτό, θα φανεί τόσο ψεύτικο αν το κάνεις, που ο άλλος θα ξενερώσει. Δοκίμασέ το, νομίζω ότι θα σου αρέσει. Οι περισσότερες γυναίκες στην αρχή διστάζουν αλλά μετά δεν κρατιούνται. Βασικά να δείχνεις ότι σου αρέσει αυτό που κάνεις και να μην μένεις μουγγή. Καλά είναι τα αχ και βαχ αλλά θέλει και κάτι ακόμα.

-Να παίρνεις πρωτοβουλίες. Και ερχόμαστε στο επίμαχο σημείο. Δεν καθόμαστε με ανοιχτά τα πόδια και περιμένουμε. Αν είναι έτσι πάρε και μια εφημερίδα μη βαρεθείς κιόλας. Ξεκινάμε τη δράση. Δείχνουμε στον άλλον τι θέλουμε, δείχνουμε τι μας αρέσει, του βάζουμε το χέρι εκεί που γουστάρουμε πιο πολύ. Δεν περιμένουμε να το ανακαλύψει ο άλλος μόνος του. Και αν δεν το ανακαλύψει ποτέ; Και παράλληλα κάνουμε αυτό που θέλει και εκείνος. Ταυτόχρονα όλα αυτά και με συγχρονισμό. Πρωτοβουλία σημαίνει και ένα στριπτίζ εκεί που δεν το περιμένει, ένα απρόσμενο παιχνίδι με sex toys, μια ερωτική κασέτα αν είστε λάτρεις του είδους. Να τον ξαφνιάσεις ευχάριστα με λίγα λόγια. Να έχει την άλλη μέρα κάτι να θυμάται.

-Να είσαι τολμηρή εκεί που δεν το περιμένει. Αντί να τον πρήζεις στα μηνύματα και να του λες τι γίνεται στη δουλειά σου και πόσο τη βαριέσαι, στείλε του ένα μήνυμα για το τι τον περιμένει το βράδυ στο κρεβάτι. Και γράψε του αναλυτικά τι θα του κάνεις. Και ας τον να κοιτάζει συνέχεια το ρολόι του για να τελειώσει τη δουλειά και να έρθει σπίτι. Αλλά θα τα κάνεις αυτά που γράφεις. Γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα η έκπληξη.
-Να είσαι ανοιχτή σε νέα πράγματα. Ξέρεις πόσα ζευγάρια φαντάζονται διάφορα και στο τέλος καταλήγουν στο ιεραποστολικό γιατί κάποιος από τους δυο δεν τολμά; Και στο τέλος βαριούνται τη ζωή τους; Πειραματίσου με νέες στάσεις, με νέα μέρη για σέξ, όχι όλο στο κρεβάτι ρε παιδί μου. Ζήτα του να πάτε μια φορά σε ένα ερωτικό ξενοδοχείο και να νιώσετε παράνομοι. Βάλε τα sex toys στη ζωή σας. Κάντε πράγματα που φαντάζεστε. Μάθε του πράγματα. Οι άντρες τρελαίνονται να τους μαθαίνεις πράγματα. Τα όρια πάντα τα καθορίζετε και οι δυο. Αυτό εννοείται, δεν χρειάζεται να το πουμε. Γιατί εσύ μπορεί να γουστάρεις να τον δέρνεις με μαστίγιο και να ερεθίζεσαι έτσι, αλλά αν ο άλλος δεν θέλει; Τα βρίσκετε όμως αυτά στην πορεία.

-Να αφήνεις τον άλλον να σε βλέπει. Δηλαδή μην κλείνεις αυτά τα φώτα. Το απόλυτο σκοτάδι την ώρα του σεξ είναι γυναικεία επιθυμία από ανασφάλεια και μόνο. Ασε λίγο φως ανοιχτό για να βλέπεστε την ώρα που κάνετε σεξ. Οι άντρες τρελαίνονται με αυτό. Και πίστεψέ με η κυτταρίτιδα και οι ραγάδες είναι τα τελευταίο που θα προσέξει ένας άντρας εκείνη τη στιγμή.
Νομίζω Κλειώ ότι σου είπα κάποια βασικά, σου τα θύμισα καλύτερα. Και από εκεί και πέρα τα πάντα είναι φαντασία και όρεξη για σεξ. Περιμένω να μου πεις εξελίξεις.

protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *