Σκορδόψωμο με παρμεζάνα

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μπαγκέτα ψωμί
  • 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
  • Ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στο μούλτι τα σκόρδα, το βούτυρο και τη ρίγανη και τα πολτοποιείτε.
  2. Κόβετε το ψωμί σε φέτες και αλείφετε με το μείγμα.
  3. Ψήνετε στο γκριλ τις φέτες μέχρι να ροδίσουν.
  4. Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και αν θέλετε και μαϊντανό και σερβίρετε.

newsbeast.gr

Check Also

Η πιο νόστιμη και γρήγορη σοκολατόπιτα!

Η πιο νόστιμη και γρήγορη σοκολατόπιτα! Υλικά:   Βιτάμ – 1 Αυγά – 5 Βανίλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *