Σκορδόψωμο με παρμεζάνα

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μπαγκέτα ψωμί
  • 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
  • Ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στο μούλτι τα σκόρδα, το βούτυρο και τη ρίγανη και τα πολτοποιείτε.
  2. Κόβετε το ψωμί σε φέτες και αλείφετε με το μείγμα.
  3. Ψήνετε στο γκριλ τις φέτες μέχρι να ροδίσουν.
  4. Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και αν θέλετε και μαϊντανό και σερβίρετε.

newsbeast.gr

loading...

Check Also

Σιροπιαστά τσουρεκάκια με απερίγραπτη γεύση

Υλικά 3 αυγά1 φλ. τσαγιού γάλα (χλιαρό) 1 φλ. τσαγιού νερό(χλιαρό) 5 κουταλιές της σούπας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *