Χαμός στην Πάτρα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή…

Θρησκευτικοί ήταν οι λόγοι που η διοίκηση πολυεθνικής αλυσίδας η οποία έχει κατάστημα και στην Πάτρα ασκούσε πιέσεις σε εργαζόμενο προκειμένου να υποβάλει παραίτηση, με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή συνάδελφοί του να αποτρέψουν την αυτοκτονία του καθώς προσπάθησε να πηδήξει από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο υπάλληλος είχε εκφράσει τη δυσφορία του για τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση απομάκρυνε εργαζόμενους προκειμένου στη θέση τους να προσλάβει άλλους οι οποίοι έχουν το ίδιο θρησκευτικό πιστεύω με τον διέυθυντή τους.

Τα όσα συμβαίνουν στη συγκεκριμένη πολυεθνική με σημείο αναφορά το θρησκευτικό αίσθημα των υψηλά ισταμένων – είναι μάρτυρες του Ιαχωβά- έχουν και κατά το παρελθόν απασχολήσει την κοινή γνώμη αλλά και τα συνδικάτα των εργαζομένων στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως ο υπάλληλος υπέβαλε τελικά την παραίτηση του καθώς μετά την αποτροπή της αυτοκτονίας του η διοίκηση τον μετακίνησε στα γραφεία όπου εκεί άλλοι εργαζόμενοι που έχουν το ίδιο θρησκευτικό πιστεύω με τα υψηλά κλιμάκια συνέχισαν να του κάνουν πόλεμο.

Athensmagazine.gr

loading...

Check Also

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Ευτυχία Κλεομένη – Συγκλονίζει το προφητικό της μήνυμα

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί η 30χρονη Ευτυχία Κλεομένη, όταν όχημα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *