Η μεγάλη μάχη της Μυρσίνης: Το σοβαρό χτύπημα στον θώρακα και ο υψηλός πυρετός!

Άσχημα είναι τα νέα γύρω από την υγεία της Μυρσίνης Αρανούτη, της 31χρονης κοπέλας που βρισκόταν στο μοιραίο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αφού πέρα από τις συνεχόμενες επεμβάσεις τις τελευταίες ώρες έχει ανεβάσει πυρετό, κάτι που μπορεί να φέρει ακόμα και τα… χειρότερα! Οι γιατροί απεύχονταν, βάση της κατάστασης της, να ανεβάσει πυρετό κάτι που δυστυχώς έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες και τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα!

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, η πανέμορφη Μυρσίνη από το τραγικό τροχαίο έχει υποστεί πολλά τραύματα, με το πιο σοβαρό να είναι εκείνο που έχει αποκομίσει στον θώρακα και γίνονται συνεχόμενες επεμβάσεις από την περασμένη Πέμπτη ώστε να καταφέρει να το ξεπεραστεί, ενώ φέρεται να έχει υποστεί και κάποια μόλυνση. 

Εκτός όμως από το χτύπημα στο θώρακα, η Μυρσίνη Αρναούτη έχει σοβαρά προβλήματα και στα άκρα της! Συγκεκριμένα η δεξιά πλευρά της είναι σε κάκιστη κατάσταση, τόσο στo χέρι όσο και στo πόδι, όπου χειρουργήθηκε την περασμένη Πέμπτη, αμέσως μετά το τροχαίο και αναμένεται να χειρουργηθεί ξανά.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι πως ακόμα και αν ξεπεράσει τον κίνδυνο για την ζωή της η νεαρή κοπέλα θα ταλαιπωρηθεί για πάρα πολύ καιρό. Την συγκεκριμένη περίοδο παραμένει διασωληνομένη στην εντατική, ενώ τα σενάρια που την θέλουν να καταθέτει στις Αρχές για το μοιραίο δυστύχημα κρίνονται αναληθείς, αφού δεν μπορεί καν να μιλήσει και ακόμα και αν όλα πάνε καλά θα αργήσει πολύ καιρό για να καταθέσει.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η κοπέλα δεν έχει υποστεί κανέναν ακρωτηριασμό όπως βιάστηκαν πολλοί να πουν από την ημέρα του δυστυχήματος. 

Η συντακτική ομάδα, εύχεται τα καλύτερα και όλα πολύ σύντομα να είναι περαστικά για την 31χρονη καλλονή!

athensmagazine.gr

Check Also

Τραγική ειρωνεία: Τι συνέβη λίγο πριν πεθάνει ξαφνικά ο Έλληνας δημοσιογράφος, Βασίλης Μπεσκένης!

Σοκ έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό κόσμο ο αδόκητος και πρόωρος χαμός του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *